Wordpress

2020 Yılında En Çok Satan WordPress Temaları

WordPress yapımcıları, WordPress’i ilk başlarda her ne kadar blog için tasarladıysa da, WordPress daha sonra bir çok farklı web sitesi üzerinde kullanılmaya başlandı. Bugün internet üzerinde, kişisel bloglardan kurumsal web sitelerine, haber sitelerinden e-ticaret sitelerine kadar bir çok alanda WordPress kullanılıyor.

WordPress için yazılmış, ücretli ve ücretsiz sunulan bir çok eklenti ve tema bulunuyor. Bazı eklenti ve temaların lite sürümü ücretsiz olurken, daha fazla özellik için ise ücretli versiyonunu satın almanız gerekebiliyor.

Bloğumuzda daha önce, En iyi ücretsiz WordPress Woocommerce Temaları ve En İyi Ücretsiz Kurumsal WordPress Temaları yazısı yayınladık. Bu sefer de ücretli olarak sunulan ve 2020 yılında en çok satan WordPress temaları konusu üzerinde duracağız.

WordPress temalarını satın alabileceğiniz en güvenli ve en bol seçenekli adres tabi ki, Envato Market yani themeforest.net. En çok satılan tema yazısı için de themeforest.net üzerinden bilgi alıyoruz.

Themeforest Nedir?

Themeforest, Envato Market’in tema satışlarını yaptığı bir e-ticaret sitesi. Sadece WordPress değil, html tema, psd dosyaları, Joomla için temalar da bulabilirsiniz. Themeforest üzerinde satılan temalar geliştiriciler tarafından yükleniyor. Yani themeforest aslında geliştiricilere satış için imkân sağlayan aracı bir şirket. Belirlenmiş bir komisyon karşılığında kesinti yapıp, geliştiricilere ödemesini yapıyor.

En Çok Satan WordPress Temaları Nelerdir?

Geçtiğimiz beş aydan bu zamana kadar, 2020 yılında en çok satışı gerçekleştirilen WordPress temaları şu şekilde;

1-Avada

Avada teması themeforest üzerinde en çok satışı gerçekleştirilen Wordptess teması. Şu anda fiyatı 60 $ şeklinde. Tabi zaman zaman indirime girebiliyor. Satış sayısı da şu anda 598,159 adet.

Avada’nın üzerinde 62 demo ile birlikte geliyor. Yani tek tık ile tüm içeriği WordPress sitenize import edebiliyorsunuz. Woocommerce desteği ile birlikte, bir e-ticaret sitesini hemen aktif edebiliyorsunuz.

İncele

2-The7

The7 WordPress teması ise, 189,884 satış sayısı ile 2. sırada. Elemantor eklentisi ile birlikte kullanılan The7 teması, düzenlemeniz için bir çok opsiyon sunuyor.

İncele

3-Flatsome

Flatsome WordPress teması 126,267 satış adediyle themeforest üzerinde, en çok satan WordPress temaları listesinde 3. sırada. Özellikle Fullscreen görünümleriyle tercih edilen bir tema.

İncele

4-BeTheme

BeTheme wordpress teması, daha çok Woocommerce kullanan WordPress Hosting kullanıcıları tarafından tercih ediliyor. 196,211 toplam satış adedi ile 2020 yılında en çok satanlar listesinde yer alıyor.

İncele

5-Bridge

Bridge temasının web sitesinde toplam 490 adet demo bulunuyor. Sıkılmazsanız inceleyebilirsiniz. Bridge’nin fiyatı 59 $ ve toplam satış rakamı 137,961 şeklinde.

İncele

6-Uncode

Uncode WordPress Temasının neredeyse her görünümde bir demosu bulunuyor. Sağ menü, üst menü, hamburger menü, full screen vs. Uncode’un bugüne kadar ki satış adedi 70,489 şeklinde ve 59$’a satışı yapılıyor.

İncele

7-Newspaper

Newspaper WordPress Teması ise adından anlaşılacağı gibi gazeteler veya haber siteleri için tasarlanmış. Tabi bir gezi sitesi veya yemek tarifleri sitesinde de kullanmanız olası. 95,671 toplam satış adedi var ve Newspaper teması 59$’dan satılıyor.

İncele

8-Porto

Porto WordPress teması şu ana kadar 42,043 kullanıcıya satışmış. O da diğer temalar gibi 59$’a satılıyor. Porto teması özellikle Woocommerce kullanıcıları tarafından tercih ediliyor.

İncele

9-Enfold

Enfold WordPress Teması geçtiğimiz yıllarda çok satsa da, 2020 yılında satış adetleri biraz düştü. Fakat şu anda toplam 207,882 satış adedi bulunuyor ve o da 59$’a satılıyor. Enfold daha çok fotoğraf ve portfolio sergiyen web siteleri üzerinde kullanılıyor.

İncele

10-WoodMart

WoodMart tamamen Woocommerce kullanıcıları düşünülerek tasarlanmış bir wordpress teması. Tamamen Woocommerce ile uyumlu. WoodMart’ın şu anda satışa çıktığı rakam 59$ ve toplam satış adedi 16,436 şeklinde.

İncele