Hosting Wordpress

En iyi ücretsiz e-ticaret yazılımları

Bir çok açık kaynak kodlu, ücretsiz e-ticaret yazılımı bulunuyor. En iyi açık kaynak kodlu (open source) e-ticaret yazılımlarını derliyoruz.

Bu yazıda derlenen tüm e-ticaret yazılımlarını Veriloji.com Linux Hosting Paketleri üzerinden zahmetsizce kurabilir ve kullanabilirsiniz.

1. OpenCart

OpenCart özellikle e-ticaret web siteleri için tasarlanmış PHP alt yapılı ücretsiz e-ticaret yönetim sistemidir. Ortaklık programı, kupon kodları, indirim kodları özelliği bulundurur. 3.parti eklenti ve tema desteği bulunur. Ücretli ve ücretsiz bir çok tema çeşidi de bulabilirsiniz.

https://www.opencart.com/ adresi üzerinden demosunu inceleyebilir ve indirebilirsiniz.

2. WooCommerce

Woocommerce dünyada en çok bilinen ve kullanılan, WordPress alt yapısı ile çalışan açık kaynak kodlu bir eklentidir. Kullanımı kolay ve sadedir. Çok kullanıldığı için hakkında bir çok doküman ve bilgi bulunur.

3. osCommerce

osCommerce de bir diğer ücretsiz ve açık kaynak kodlu mağaza yönetim sistemi. Yaklaşık 9000 ek eklentisi bulunuyor ve bir çok tema da bulabilirsiniz.

https://www.oscommerce.com/Products adresi üzerinden inceleyebilir ve indirebilirsiniz.

4. Drupal Commerce

Drupal aslında eski bir içerik yönetim yazılımı ve platform. Daha sonra da e-ticaret için geliştirildi. Ücretsiz ve açık kaynak kodlu. 3. parti eklentiler ile entegre olabilir.

https://drupalcommerce.org/ bağlantısını takip ederek indirebilirsiniz.

5. JigoShop

Jigoshop da, Woocommerce gibi WordPress alt yapısı kullanan bir eklenti aslında. Kolay ve sade bir arayüzü bulunur. Detaylı raporlama sistemleri sunar.

www.jigoshop.com adresi üzerinden demosunu ve geliştirdiği temaları inceleyebilirsiniz.

6. Tomato Cart

Tomato Cart osCommerce 3’ü temel alan, açık kaynak kodlu ücretsiz bir mağaza yönetim sistemidir. Kullanımı kolaydır. Ayrıca bir içerik yönetim sistemi (CMS) görevi de görür.

7. PrestaShop

PrestaShop diğer e-ticaret betiklerine nazaran daha profesyonel bir görünüme sahip mağaza yönetim sistemidir. Freemium olarak adlandırılır. Daha sade halini ücretsiz kullanabilir fakat geliştirilmiş özellikler için ücretlendirme yapılır.