Wordpress

En İyi Ücretsiz Kurumsal WordPress Temaları

WordPress dünya üzerinde en çok kullanılan içerik yönetim sistemlerinden biri. Ülkemizde ve dünyada WordPress bir çok sitede kullanılıyor. WordPress kullanıcıları, wordpress yazılımını blog tutmak için, satış yapmak için veya kurumsal firmalara web site tasarım için kullanıyor. WordPress binlerce eklenti ve ücretsiz temaları ile her geçen gün daha fazla kişi ve kurum tarafından kullanılmaya devam ediyor. Yazımızda en iyi ücretsiz kurumsal wordpress temalarını inceliyoruz.

Sydney

AThemes tarafından hazırlanan bu tema, kurumsal web siteleriniz için hızlı bir şekilde tasarım yapmanızı sağlıyor. Google Fonts ve tüm renkleri özelleştirebiliyorsunuz.

Demo İncele İndir

Allegiant

Allegiant sade ve şık bir tasarım sunuyor. One Page olarak adlandırılan tek sayfalık tasarım şeklinde sunuluyor. Allegiant SEO optimizasyonlu ve W3C standartlarına uygun bir yapı sunuyor.

Demo İncele İndir

Vantage

Vantage teması çok sayıda eklenti ve bileşeni ile birlikte geliyor. MetaSlider ve Woocommerce entegrasyonu da mevcut. Ayrıca PageBuilder ile sayfalarınızı sürükle birlikte mantığıyla tasarlayabilirsiniz.

Demo İncele İndir

Enigma

Enigma en çok kullanılan temalardan bir tanesi. Bootsrap üzerine kurulu olan Responsive bir temadır ve tüm cihazlarda ve çözünürlüklerde problemsiz şekilde çalışır.

Sosyal medya linklerinizi ekleyebilir ve slider’i düzenleyebilirsiniz. Ayrıca hizmet veya servislerinizi “Portolio” üzerinden yönetebilirsiniz.

Demo İncele İndir

Nictitate

Nictitate wordpress teması tamamen zarafet arayanlar için yazılmış. Ücretsiz wordpress temalarından en şık tasarıma sahip olanlardan bir tanesi. Renkleri ve fontları dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

Demo İncele İndir

AccessPress Lite

AccessPress Lite, Pro versiyonu da bulunan ücretsiz bir wordpress teması. Her türlü web sitesi için kullanılabilir bir tema. Özellikle kurumsal blog siteleri için biçilmiş kaftan. Tüm cihazlar ve çözünürlüklerde sağlıklı şekilde çalışıyor.

Demo İncele İndir

ButterBelly

Standart kurumsal blog ve wordpress kurumsal temalarından sıkıldıysanız ButterBelly teması tam size göre. Fotoğraflarınızı sergilemek için tam genişlikte bir düzen sunar. Logonuzu, arka plan görsellerinizi kolaylıkla yönetebilirsiniz.

Demo İncele İndir

Bu incelemede yer alan tüm ücretsiz wordpress temalarıVeriloji.com‘un sunmuş olduğu WordPress Hosting paketinde problemsiz bir biçimde kullanabilirsiniz.