Wordpress

En iyi ücretsiz WordPress Woocommerce Temaları

WordPress ilk çıktığı zamanlar, insanların blog (günlük) yazması için kullanılsa da, artık kurumların web siteleri, e-ticaret siteleri gibi bir çok web sitesi üzerinde kullanılıyor. Özellikle Woocommerce eklentisi ile Türkiye’de ve dünyada bir çok e-ticaret sitesi WordPress alt yapısını kullanıyor. Woocommerce uyumlu da bir çok ücretli ve ücretsiz tema bulunuyor. En iyi ücretsiz Woocommerce temalarını derledik.

AccessPress Store

Ürünlerinizi modern bir şekilde sergilemek istiyorsanız AccessPress Store teması biçilmiş kaftan. Woocommerce destekli bu tema modern bir slider ile birlikte geliyor. Ayrıca mobil uyumlu.

Flash

Flash çok amaçlı bir wordpress woocommerce teması. 12’den fazla widget destekler. ThemeGrill Demo Importer eklentisiyle, 6 adet temadan herhangi bir tanesini içe aktarım yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz. Tek tıklama ile demoları içe aktarabilirsiniz. Bazı özellikleri de Pro versiyonunda bulunuyor. Fakat Pro kullanmazsanız tamamen ücretsiz bir tema.

Tyche

Tyche teması estetik olarak güzel ve sade bir tema. Woocommerce eklentisi ile beraber gelen, tam teşekküllü bir e-ticaret sitesi hazırlamanıza olanak sunuyor. Ürünleri bir kaç düzende göstermenizi sağlayan Tyche teması, öne çıkan ürünleri veya en çok satan ürünlerini de önde göstermenizi sağlıyor. WordPress Live Customizer destekli oluşturulan tema, sayfalarınızı kolayca yönetmenizi sağlıyor.

Alpha Store

Bir mağazanız var ve internet üzerinden satış mı yapmak istiyorsunuz? Alpha Store teması tam size göre. Bir E-ticaret temasında bulunması gereken her özelliğe sahip bir tema. Sayfalarınızı WordPress live Customizer ile kolaylıkla yönetebilirsiniz. Diğer Woocommerce eklentileri desteğini de sunar. Bootstrap ve CSS3 ile kodlanan tema, responsive olup mobil desteği de sunar. Arama motorları ve performans için optimize edilmiş bir temadır.

eCommerce Gem

eCommerce GEM de bir başka woocommerce eklentisi ile çalışan e-ticaret teması. Olağanüstü widget seçenekleri sunar. Arama motorları için optimize edilmiştir. Estetik açıdan güzel ve sade bir temadır. Temanın ayrıca Pro sürümü de mevcuttur. Sticky Header ile güzel bir görünüm ve kolaylık sunar.

Zakra Shop

Zakra Shop sade ve basit tema. Elemantor eklentisi entegre biçimde gelir. Temayı kurduğunuda gelen importer ile demo sayfaları rahatlıkla oluşturabilir ve Elemantor eklentisi sayesinde basitçe sayfalarınızı değiştirebilirsiniz. Mağazanızın öne çıkan ürünlerini listeleyebilirsiniz.

Bu inceleme yazısında yer alan tüm temaları Veriloji.com Linux Hosting ve Windows Hosting, hosting paketlerinde kullanabilirsiniz.