Wordpress

Ücretsiz En İyi 10 WordPress Temaları 2019

WordPress bilindiği üzere, internet dünyasında en çok kullanılan içerik yönetim sistemlerinden biri. Kişisel blog olarak ortaya WordPress, bugün e-ticaret sitelerinden projelere, kurumsal web sitelerinden ulusal gazetelere bir çok alanda kullanılıyor.

WordPress’in en iyi yanlarından biri ise tema çeşitliliği. Neredeyse her sektör veya kullanım için hazırlanmış ücretli veya ücretsiz temalar bulunuyor. Özellikle web tasarım yapan firmalar ve kişiler için de sıkça kullanılan WordPress’in, 2019 yılında en çok kullanılan ücretsiz temalarını derliyoruz.

Hestia

Hestia

Hestia en son tasarım trendlerini kullanan sade ve son derece güzel bir tema. Modern ve sanatsal bir görünüme sahip tek sayfalık (one page) bir tasarıma sahip. Ayrıca Woocommerce desteği de mevcut. WordPress’in “tema ekle” yönetiminden temayı edinebilirsiniz.

Demo İncele İndir

Zakra

Zakra

Zakra sade ve basit bir tema. Elemantor eklentisi entegre biçimde geliyor. Temayı kurduğunuzda gelen importer eklentisi ile demo sayfaları rahatlıkla oluşturabilir ve Elemantor eklentisi sayesinde basitçe sayfalarınızı değiştirebilirsiniz. Woocommerce destekli bu temada mağazanızın öne çıkan ürünlerini listeleyebilirsiniz.

Demo İncele İndir

AccessPress Parallax

AccessPress Parallax

AccessPress Parallax, zarif, modern ve paralaks kaydırma özellikleri olan bir tema. Herhangi bir sektörden kurumsal bir firmaya tasarımı rahatlıkla uydurabilirsiniz. Woocommerce entegresi de mevcut. Responsive tasarım sunan bu tema, çoklu başlık düzenlemeleri, gelişmiş gönderi ve CSS3 animasyonları da sunuyor.

Demo İncele İndir

Neve Lawyers

Neve Lawyers

Avukatlar ve hukuk büroları için oluşturulmuş bu tema, içerisinde bir çok demo alternatifi de barındırıyor. Neve Lawyers, web tasarımcılar için kolayca uyarlanabilecek bir tasarıma sahiptir. Elementor ve Gutenberg ile uyumluluk sağlayan tema, tek sayfalık bir tasarıma sahip.

Demo İncele İndir

Spacious

Spacious

Spacious, sade ve minimalist bir tasarıma sahip wordpress teması. İçerisinde direkt slider ile birlikte geliyor. Tema, renkli simgeler ve butonlar, kutulu bir düzen, güzel özellikli slider ve verimli bir şekilde düzenlenmiş içerik kullanır. Bütünleşik geldiği slider ile 4 adet slider eklemenize izin verir. Responsive tasarıma sahip bu tema ayrıca Woocommerce ile de uyumludur.

Demo İncele İndir

Everly Lite

Everly Lite

Every Lite wordpress teması daha çok, moda ve yaşam tarzı bloglar için oluşturulmuş, sade ve güzel bir tema. Kendinden SEO optimizasyonu yapılmış bu tema, kutu (boxed) ve geniş (wide) görünüm tercihi sunar. Ayrıca tema 4 demo tasarım ile birlikte geliyor.

Demo İncele İndir

Zillah

Zillah

Kurumsal sitelere ve küçük işletmelere uyacak şekilde tasarlanmış, mobil uyumlu, çok amaçlı bir tema. SEO için entegre edilmiş mikro veriler ile, performanslı bir WordPress Hosting kullandığınızda, arama motorlarında üst sıralarda yerinizi alabilirsiniz.

Demo İncele İndir

RokoPhoto Lite

RokoPhoto Lite

Fotoğrafçılar için tasarlanmış, fotoğraf sanatçılarının portföylerini ve çekimlerini sunabileceği harika bir tema. Tam genişlikte (full-width) bir başlık görüntüsüne ve beyaz bir arka plan üzerinde sunulan, çeşitli fotoğraf bölümlerine sahiptir.

Demo İncele İndir

EightMedi Lite

EightMedi Lite

Doktorlar, tıbbi amaçlar, özetle sağlık sektörü için tasarlanmış güzel bir wordpress teması. Öne çıkan bir slider’ı vardır. Animasyonlu içerik kutularını, harekete geçirici görüşme ayırıcılarını, kaydırıcılı bir ekip bölümünü ve genel olarak temiz ve profesyonel bir görünüm sunar.

Demo İncele İndir

Journal

Journal WordPress teması, daha çok online dergi ve amatör gazete veya yazılar için tasarlanmış bir wordpres teması. Dahili slider kullanan tema, Google fontlar ile entegre edilmiş olan tema güzel bir portföy sunma imkanı veriyor.

Demo İncele İndir

WordPress tema ve eklentiler konusunda, diğer içerik yönetim sistemlerine (CMS) oranla oldukça zengin bir konumda. Bu yazıda belirtilenden çok daha fazlası WordPress dünyasında bulunuyor. WordPress Hosting satın alarak, tüm temaları en uygun şekilde kullanabilirsiniz.