Wordpress

En İyi Ücretsiz ve Basit WordPress Temalar

WordPress internet üzerinde en çok kullanılan içerik yönetim sistemlerinden biri. Profesyonel web tasarım firmalarından, acemi kullanıcıya kadar bir çok kişi ve kurum tarafından kullanılıyor.

Eğer ziyaretçilerinizin sadece içeriğe odaklanması istiyorsanız, basit bir wordpress teması en iyisidir. Slaytlar yapmanıza, görselliği ön plana çıkartmanıza gerek yoktur. Minimal bir tema bularak, içeriklerinizi ön plana çıkartabilir ve sade bir görsellik ile ziyaretçilerinizi yormamayı tercih edebilirsiniz. Veya basit slaytlar ile yine web tasarımınıza görsellik ve işlevsellik katabilirsiniz.

Yazımızda ücretsiz olarak sunulan basit wordpress temalarını derliyoruz.

1-Shibui

Shibui minimalist bir portföy teması. Özellştirmesi kolay ve sade bir tema. Fotoğrafçılar veya tasarımcılar için mükemmel bir tema.

İncele İndir

2-Chronus

Chronus wordpress teması aslında daha çok dergiler için kullanılıyor. Ama siz kişisel bloğunuz için veya basit bir online gazete için de kullanabilirsiniz.

İncele İndir

3-Blogasm

Blogasm teması ürün incelemesi, veya kadınların vlog tarzı makyaj veya benzeri incelemeleri için harika bir tercih olacaktır. Ayrıca blogasm wordpress teması arama motorları için de optimize edilmiş durumda.İndirmek için kayıt olmak durumundasınız fakat ücretsiz olarak indirebileceksiniz.

İncele İndir

4-Write

Write teması, basit, sade bir wordpress teması arayanlar için harika bir tema tercihi olacaktır. Blog yazarları ve basit ürün incelemeleri yapan kullanıcılar tercih edebilirler. Kullanımı kolay ve sade bir görüntü bulunur.

İncele İndir

5-ErisLite

ErisLite hızlı, ücretsiz ve minimal bir wordpress teması. Diğer temalar gibi o da responsive görünüme sahip. Yazarlar, tasarımcılar, web tasarımcılar ve fotoğrafçılar için kullanışlı bir temadır. Tema yerleşik olarak Google Haritalar, sosyal medya platformları ve reklamlar için özel bileşenler (widget) ve özel bir iletişim formu sunar.

İncele İndir

6-Arba

Arba minimal olarak tasarlanmış, sade ve basit bir wordpress blog teması. Özellikle blog yazan kullanıcılar için tasarlanmış. Özellikle, yemek veya seyahat bloggerleri için birebir. Tam genişlikte ve logolarınızı düzenlemeye olanır tanır.

İncele İndir

7-Ocin Lite

Ocin Lite aslında bir woocomerce teması. Fakat oldukça basit şekilde tasarlanmış Woocommerce temaları genelde çok fazla özellik içeriyor ve kullanımı zor olabiliyor. Fakat Ocin Lite kullanımı ve görünümü sade ve minimal. Woocommerce ile ürünlerinizi en yalın hali ile ziyaretçilerine sunmak veya satmak isterseniz Ocin Lite wordpress teması tam sizin için.

İncele İndir

İncelediğimiz wordpress temaları, wordpress kullanımını en basit ve yalın hali ile öne çıkan wordpress temaları. WordPress temalarını en iyi wordpress hosting ile kullanmanız gerekir. Bu yüzden wordpress hosting seçiminizi veya sanal sunucu seçimlerinizi dikkatlice yapmanız gerekir.

Yazar Hakkında

admin

1 Yorum

Yorumu buraya yazabilirsiniz

  • I am sure this post has touched all the internet users, its really really
    fastidious piece of writing on building up new web site.